Προσφέρετε το καλύτερο δώρο στους εργαζομένους σας με την Κάρτα Προνομίων Business

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσφέρετε το καλύτερο δώρο στους εργαζομένους σας με την Κάρτα Προνομίων Business
Ο πιο έξυπνος και ευέλικτος τρόπος επιβράβευσης των εργαζομένων μιας επιχείρησης.

Η ομάδα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Όσο μεγαλύτερη είναι η εμπιστοσύνη της διοίκησης στους εργαζομένους της, τότε τόσο καλύτερη είναι και η απόδοση των τελευταίων στις καθημερινές τους υποχρεώσεις. Παράλληλα, ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται και αντιμετωπίζουν το προσωπικό τους οι επιχειρήσεις είναι συνήθως αυτός που τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Με λίγα λόγια όταν μια εταιρεία βάζει σε προτεραιότητα τους εργαζόμενους της, κάνοντάς τους να αισθάνονται εκτίμηση, είναι πολύ πιθανό να αυξήσει την παραγωγικότητα της και να πετύχει τους στόχους της. Σε αυτό το πλαίσιο η επιβράβευσή των εργαζομένων ή των συνεργατών της μετά την επιτυχία ενός πρότζεκτ, μιας καμπάνιας ή ενόψει του κλεισίματος του οικονομικού έτους θεωρείται ιδανική.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα μοναδικό και ευέλικτο δώρο, το οποίο να μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του εκάστοτε εργαζομένου, όπως οι Κάρτες Προνομίων Business της Lidl Ελλάς; Οι συγκεκριμένες κάρτες είναι εξαργυρώσιμες σε όλα τα καταστήματα Lidl στην Ελλάδα για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, απλές στη χρήση (όπως χρησιμοποιείται οποιαδήποτε χρεωστική κάρτα) και μπορούν να μεταβιβαστούν χωρίς περιορισμούς, καθώς δεν είναι προσωπικές.

Παράλληλα, είναι μεταβλητής αξίας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επαναφόρτωσής τους κατόπιν νέας παραγγελίας εντός ενός έτους από την αρχική ενεργοποίησή τους. Απευθύνονται σε Νομικά Πρόσωπα και αποκτώνται με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου, χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια.

Η παραγγελία τους γίνεται εύκολα μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Lidl Eλλάς (online ή τηλεφωνικά στο 8001113333 για σταθερά και στο 2311768568 για κινητά) και το ελάχιστο συνολικό ποσό παραγγελίας είναι στα 500 ευρώ. Στη συνέχεια, η ενεργοποίηση της Κάρτας Προνομίων Business και η καταχώρησή της ως μέσο πληρωμής επιτυγχάνεται μέσω του ηλεκτρονικού σκαναρίσματος και της πληρωμής της, ενώ η απόδειξη αγοράς της Κάρτας ισχύει και ως απόδειξη της ενεργοποίησής της.

Εάν ψάχνετε κι εσείς έναν τρόπο να επιβραβεύσετε το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησής σας ενόψει κάποιας ειδικής περίστασης, η γιατί όχι ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, προκειμένου να τους αποδείξετε εμπράκτως ότι αποτελούν το πιο σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε την Κάρτα Προνομίων Business της Lidl Eλλάς και να δείτε τα χαμόγελα ικανοποίησης να σχηματίζονται στα πρόσωπά τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider