Peloton: Ξεπέρασαν το 1 δισ. δολάρια οι ζημίες - Απώλειες άνω του 10% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Peloton: Ξεπέρασαν το 1 δισ. δολάρια οι ζημίες - Απώλειες άνω του 10% για τη μετοχή
Τα έσοδα της Peloton διαμορφώθηκαν στα 678,7 εκατ. δολάρια, μειωμένα κατά 28% σε σχέση με τα 936,9 εκατ. δολάρια  στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.

Ισχυρές απώλειες κατέγραψε η Peloton στη χρήση του δ' τριμήνου, με τη μετοχή της αμερικανικής εταιρεία προϊόντων εκγύμνασης να σημειώνει ραγδαία άνοδο μετά από τα μεγάλα κέρδη που κατέγραψε την Τετάρτη στην Wall Street.

Η εταιρεία ανακοίνωσε για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου ζημίες 1,24 δισ. δολαρίων ή 3,68 δολαρίων ανά μετοχή έναντι ζημίων 313,2 εκατ. δολαρίων ή 1,05 δολάρια ανά μετοχή στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.

Τα έσοδα της Peloton διαμορφώθηκαν στα 678,7 εκατ. δολάρια, μειωμένα κατά 28% σε σχέση με τα 936,9 εκατ. δολάρια στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2021. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα 718,2 εκατ. δολαρίων.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Peloton υποχωρεί 15% πριν από την έναρξη της συνεδρίασης στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Την Τετάρτη, η μετοχή της εταιρείας σημείωσε μεγάλα κέρδη αφού ανακοίνωσε συμφωνία για την πώληση των προϊόντων της στην πλατφόρμα της Amazon.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Nvidia αναθεώρησε αρνητικά τους στόχους πωλήσεων, εν μέσω των προβληματισμών για τη ζήτηση

gazzetta
gazzetta reader insider insider