Bed Bath & Beyond: «Ναυάγιο» για τη μετοχή, με απώλειες 44%, μετά από την αποχώρηση του Ράιαν Κοέν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bed Bath & Beyond: «Ναυάγιο» για τη μετοχή, με απώλειες 44%, μετά από την αποχώρηση του Ράιαν Κοέν
Ο επενδυτής «μπήκε» στην Bed Bath & Beyond τον περασμένο Μάρτιο, με την αγορά 9,8% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

Ισχυρότατες απώλειες κατέγραψε η μετοχή της Bed Bath & Beyond την Παρασκευή πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στο αμερικανικό χρηματιστήριο, μετά από την απόφαση του ακτιβιστή επενδυτή Ράιαν Κοέν να πουλήσει το σύνολο των μετοχών της εταιρείας που κατείχε.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η μετοχή της Bed Bath & Beyond έφτασε να χάνει έως και 44% το πρωί της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) πριν από το άνοιγμα της Wall Street, χάνοντας μέρος των μεγάλων κερδών που έχει καταγράψει τον τελευταίο μήνα.

Την Τρίτη και την Τετάρτη το RC Ventures του Κοέν πούλησε μετοχές της εταιρείας σε ένα εύρος τιμών, από 18,68 δολάρια έως 29,21 δολάρια, σύμφωνα με ενημέρωση από την αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς (SEC).

Σημειώνεται πως ο Κοέν μπήκε στο μετοχικό κεφάλαιο της Bed Bath & Beyond τον περασμένο Μάρτιο, με την αγορά 9,8% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, με τον ίδιο να πιέζει για την πώληση της Bed Bath & Beyond και έχοντας εκφράσει τη θέληση του για την αποχώρηση του CEO, Μαρκ Τρίτον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

JustEat: Παραχωρεί το 33% των μετοχών στην iFood για 1,8 δισ. ευρώ

Pizza Hut: Στρέφεται στις πίτσες από... ρύζι για να γλιτώσει από το ακριβό σιτάρι

gazzetta
gazzetta reader insider insider