Optima Bank: Από 3,42 έως 3,84 ευρώ η η εύλογη αξία των μετοχών Byte

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Optima Bank: Από 3,42 έως 3,84 ευρώ η η εύλογη αξία των μετοχών Byte
Στο πλαίσιο της  δημόσιας πρότασης από την πλευρά του ομίλου Ideal.

Από 3,42 ευρώ έως 3,84 ευρώ δίνει η Optima Bank το εύρος τιμών ανά μετοχή της Byte, στο πλαίσιο της δημόσιας πρότασης από την πλευρά του ομίλου Ideal.

Σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σημειώνεται πως η αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με τη Δημόσια Πρόταση διατυπώνεται ως εξής:

1. Το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα:

α) εκπληρώνει τις απαιτήσεις του Ν. 3461/2006 και

β) εμπίπτει στο Εύρος Τιμών που προσδιόρισε ο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος.

2. Τα επιχειρηματικά σχέδια του Προτείνοντος για την Εταιρεία, όπως προκύπτουν από το περιεχόμενο του Πληροφοριακού Δελτίου, αξιολογούνται θετικά, καθώς εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στην διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της Εταιρείας υπό τις ίδιες επιχειρηματικές αρχές, βασιζόμενη στον υφιστάμενο επιχειρηματικό σχεδιασμό.

3. Δεδομένων των δηλώσεων του Προτείνοντος στο Πληροφοριακό Δελτίο, τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης δεν αναμένεται να επηρεάσουν αρνητικά τα συμφέροντα της Εταιρείας, ούτε να δημιουργήσουν δυσμενή αντίκτυπο στο συνολικό αριθμό των εργαζομένων στην Εταιρεία καθώς και στους όρους της απασχόλησής τους, στο βαθμό που δεν επέλθουν σημαντικές μεταβολές στις υφιστάμενες συνθήκες της αγοράς και της οικονομίας.

4. Η Δημόσια Πρόταση παρέχει στους μετόχους της Εταιρείας τη δυνατότητα αποεπένδυσης με αντάλλαγμα συνδυασμό μετρητών και κινητών αξιών του Προτείνοντος, το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις του Ν. 3461/2006.

Επισημαίνεται ότι η ως άνω γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας αποτελεί γενική αξιολόγηση των όρων της Δημόσιας Πρότασης, αποκλειστικά επί τη βάσει των παρατιθεμένων στην Εισαγωγή εγγράφων, και δεν συνιστά, ούτε δύναται να εκληφθεί, ως προτροπή ή αποτροπή προς τους μετόχους για την αποδοχή ή απόρριψη της Δημόσιας Πρότασης ή εν γένει για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής επί κινητών αξιών της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider