Νέους τρόπους πληρωμής εγκαινιάζει το Shopflix.gr - Στρατηγική συνεργασία με την Viva Wallet

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέους τρόπους πληρωμής εγκαινιάζει το Shopflix.gr - Στρατηγική συνεργασία με την Viva Wallet
shopflix
Με νέους τρόπους πληρωμής εμπλουτίζεται η καταναλωτική εμπειρία του marketplace.

Στρατηγική συνεργασία με την Viva Wallet ξεκινά το Shopflix.gr ακολουθώντας πιστά το όραμά του να δημιουργήσει ένα δυναμικό οικοσύστημα το οποίο θα βασίζεται στις ανάγκες των καταναλωτών - χρηστών του marketplace.

Αξιοποιώντας την πύλη πληρωμών Smart Checkout και ενσωματώνοντας, παράλληλα, πολλαπλές μεθόδους πληρωμών, η εν λόγω συνεργασία φιλοδοξεί να εξασφαλίσει πρόσθετους γρήγορους, εύκολους και αξιόπιστους τρόπους πληρωμής για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται εντός της πλατφόρμας.

Κατ επέκταση, από τις μέχρι σήμερα λύσεις πληρωμών που είχαν στην διάθεσή τους οι καταναλωτές για να πραγματοποιήσουν μια αγορά μέσω του Shopflix.gr (σ.σ. πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή αντικαταβολή) πλέον έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους με την βοήθεια των Apple Pay και Google Pay, της Διατραπεζικής Συναλλαγής Iris ή και μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού της Viva Wallet.

Όπως διευκρινίζεται μάλιστα, όποιος τύπος συναλλαγής κι αν επιλεγεί, η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η ασφαλής αποθήκευσης όλων των στοιχείων, μέσα από ένα πιστοποιημένο online σύστημα ασφαλείας, είναι εγγυημένη.

Ο εμπλουτισμός των τρόπων πληρωμής είναι μόνο μία από τις νέες υπηρεσίες που ανανεώνουν το τελευταίο διάστημα την πλατφόρμα , με στόχο την άρτια αγοραστική εμπειρία και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το SHOPFLIX.gr υποδέχεται την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου με μοναδικές προσφορές!

SHOPFLIX.GR: Το Marketplace όλης της Ελλάδας άνοιξε και… παίζει μπάλα σε όλη την χώρα!

Shopflix και ecouriermarket.com αμφισβητούν τα Skroutz.gr και Public.gr  -Ξεκινά ο «πόλεμος» των marketplace

gazzetta
gazzetta reader insider insider