UnitedHealth: Έσοδα πάνω από 80 δισ. δολάρια στο β' τρίμηνο - Ανοδική αναθεώρηση για το σύνολο του 2022 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
UnitedHealth: Έσοδα πάνω από 80 δισ. δολάρια στο β' τρίμηνο - Ανοδική αναθεώρηση για το σύνολο του 2022 
Καλύτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός του κλάδου της υγείας

Αύξηση παρουσίασαν τα έσοδα και της κέρδη της UnitedHealth για το β' τρίμηνο του 2022, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών και ωθώντας τον αμερικανικό κολοσσό ασφαλίσεων υγείας να αναθεωρήσει προς τα πάνω τις προβλέψεις για το σύνολο της χρήσης του τρέχοντος έτους.

Τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις διαμορφώθηκαν σε 80,33 δισ. δολάρια έναντι 71,32 δισ. δολαρίων στο β' τρίμηνο του 2021 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της FactSet ανέμεναν έσοδα στα 79,68 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη της εταιρείας έφτασαν στα 5,07 δισ. δολάρια έναντι 4,27 δισ. δολαρίων στο β' τρίμηνο του 2021.Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 5,57 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 5,21 δολάρια.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση της εταιρείες αναμένει προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή από 21,4 έως 21,9 δολάρια για το σύνολο της χρήσης του 2022, έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 21,69 δολάρια.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της UnitedHealth εμφάνισε κέρδη 1% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Burberry: Οριακή αύξηση των πωλήσεων, μετά από τα lockdown στην Κίνα

gazzetta
gazzetta reader insider insider