Επ. Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκαν τα ενημερωτικά δελτία των Dimand, Intralot και το πληροφοριακού δελτίο της RB Ellaktor

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επ. Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκαν τα ενημερωτικά δελτία των Dimand, Intralot και το πληροφοριακού δελτίο της RB Ellaktor
Στην έγκριση των ενημερωτικών δελτίων της Dimand και της Intralot αλλά και του πληροφοριακού δελτίου της RB Ellaktor προχώρησε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Στην έγκριση των ενημερωτικών δελτίων της Dimand και της Intralot αλλά και του πληροφοριακού δελτίου της RB Ellaktor προχώρησε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικότερα, κατά την 956η/23.6.2022 συνεδρίαση αποφασίστηκε:

  • Η έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «DIMAND ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του συνόλου των μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
  • Η έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
  • Η έγκριση του πληροφοριακού δελτίου της εταιρίας «RB ELLAKTOR HOLDING B.V.» σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της εταιρίας «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Real Consulting: Καθαρό μέρισμα στα 0,0285 ευρώ ανά μετοχή - Από 7 Ιουλίου η καταβολή

ΕΛΤΟΝ: Ομολογιακό δάνειο 3 εκατ. ευρώ από την Eurobank

Lamda: Έρχονται περισσότερα οικιστικά projects στο Ελληνικό – Τα κόστη, το ομόλογο και τα Malls στο ΧΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider