METRO Cash & Carry: Εγκαινιάζεται το νέο eshop αποκλειστικά για επαγγελματίες Μαζικής εστίασης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
METRO Cash & Carry: Εγκαινιάζεται το νέο eshop αποκλειστικά για επαγγελματίες Μαζικής εστίασης
Τα METRO Cash & Carry, η Νο1 αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα, λανσάρουν για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.metrocashandcarry.gr, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες.

Τα METRO Cash & Carry, η Νο1 αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα, λανσάρουν για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.metrocashandcarry.gr, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες. Η δημιουργία του νέου eshop έρχεται ως επιστέγασμα της έμπρακτης εμπιστοσύνης των επαγγελματιών εδώ και σχεδόν 50 χρόνια.

Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης & Ho.Re.Ca, όπως εστιατόρια, ταχεία εστίαση, καφετέριες, ξενοδοχεία, μπαρ, αλλά και Λιανικής πώλησης όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, περιφερειακές αλυσίδες super market, κρεοπωλεία και πολλές άλλες επιχειρήσεις, απολαμβάνουν αναβαθμισμένες προσφερόμενες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.

Με κύριο όχημα την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση της κάθε επιχείρησης και ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, το νέο eshop των METRO Cash & Carry, σχεδιάστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετεί άμεσα και γρήγορα, προσφέροντας διαρκώς τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στους επαγγελματίες πανελλαδικά, είτε αυτοί βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα, είτε σε απομακρυσμένες περιοχές. Η πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και ανταποκρίνεται στις τάσεις της εποχής και των πελατών της αλυσίδας. Επίσης, εξατομικευμένα σε κάθε χρήστη του eshop εμφανίζεται σχετικό κωδικολόγιο ανάλογα με το επάγγελμα και τον κλάδο για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση.

Πλέον, πελάτες από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, μπορούν να επισκέπτονται το νέο eshop.metrocashandcarry.gr, απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία αγορών. Κύρια πλεονεκτήματα της πλατφόρμας είναι η άμεση πρόσβαση σε όλη την ποικιλία των προϊόντων, στις εκπτώσεις και στις προσφορές που ισχύουν στα φυσικά καταστήματα, αλλά και αποκλειστικά σε online προϊόντα, ενώ παράλληλα ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και τρόπο παράδοσης, που τον εξυπηρετεί. Επιπλέον, μπορεί να ορίσει πολλαπλούς χρήστες του λογαριασμού του για την καλύτερη διαχείριση των αναγκών του.

Αναφορικά με το λανσάρισμα του νέου eshop, o Κώστας Αντιμησάρης, Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της METRO δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για το μοναδικό ελληνικό eshop αποκλειστικά για επαγγελματίες, που προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στους πελάτες χονδρικής. Η εμπιστοσύνη και προτίμηση των επαγγελματιών, έχει καταστήσει τα METRO Cash & Carry ηγέτη στην οργανωμένη χονδρική πώληση, γεγονός που μας δεσμεύει ευχάριστα να συνεχίσουμε να επενδύουμε με σκοπό τη διατήρηση του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος. Στόχος μας, η περαιτέρω ανάπτυξη του πελατολογίου μας, προσεγγίζοντας νέους επαγγελματίες από περιοχές όπου μέχρι πρότινος δεν είχαμε γεωγραφική κάλυψη μέσω των φυσικών μας καταστημάτων. Παράλληλα, η νέα πλατφόρμα, αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υπηρεσίες μας προσφέροντας, ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, ποικιλία προϊόντων και ταχύτητα παράδοσης προς όλους τους επαγγελματίες σε όλη την επικράτεια».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τα METRO Cash & Carry Χορηγοί των Χρυσών Σκούφων 2022

Δυναμική παρουσία των METRO Cash & Carry στη Ho.Re.Ca. 2022