Στην Koerber ο βραχίονας των logistics της Siemens έναντι 1,3 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην Koerber ο βραχίονας των logistics της Siemens έναντι 1,3 δισ. δολαρίων
Σε συμφωνία για την πώληση του βραχίονα των logistics στον τεχνολογικό όμιλο Koerber κατέληξε η Siemens, με τον γερμανικό κολοσσό να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 1,31 δισ. δολαρίων.

Σε συμφωνία για την πώληση του βραχίονα των logistics στον τεχνολογικό όμιλο Koerber κατέληξε η Siemens, με τον γερμανικό κολοσσό να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 1,31 δισ. δολαρίων.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι δραστηριότητες της Siemens Logistics θα μεταβιβαστούν στην Koerber αμέσως μόλις υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, κάτι που αναμένεται εντός του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η απόφαση της Siemens να προχωρήσει στην πώληση του βραχίονα των logistics αποτελεί την τελευταία κίνηση της γερμανικής εταιρείας στην προσπάθειά της να επικεντρωθεί στους τομείς του βιομηχανικού αυτοματισμού και των «έξυπνων» κτιρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

UBS για Ουκρανία: Πιθανή η συνέχιση των εχθροπραξιών και μέσα στο 2026

Τόσο κοστίζει το γιοτ του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι που έφτασε στην Καλαμάτα

Τζόκερ: Δύο νικητές στην mega κλήρωση των 28,8 εκατ. ευρώ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider