Πάνω από τις προσδοκίες τα αποτελέσματα της DuPont στο δ' τρίμηνο του 2021

Newsroom
Μοιράσου το
Πάνω από τις προσδοκίες τα αποτελέσματα της DuPont στο δ' τρίμηνο του 2021
Ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών τα έσοδα και τα κέρδη της αμερικανικής εταιρείας χημικών προϊόντων.

Ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών τα έσοδα και τα κέρδη της DuPont για το δ' τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία χημικών προϊόντων.

Ειδικότερα, τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις διαμορφώθηκαν σε 4,27 δισ. δολάρια έναντι 3,5 δισ. δολαρίων στο δ' τρίμηνο του 2020 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα στα 4,03 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρείας ανήλθαν σε 39 σεντ έναντι κερδών ανά μετοχή 30 σεντ στο δ' τρίμηνο του 2020. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 1,08 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών για κέρδη στα 99 σεντ ανά μετοχή.

Η DuPont ανακοίνωσε ακόμα θα διανείμει μέρισμα 33 σεντ ανά μετοχή για τη χρήση του δ' τριμήνου, αυξημένο κατά 10% σε τριμηνιαίο επίπεδο.

Ακόμα, η εταιρεία ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών, αξίας 1 δισ. δολαρίων.

Για το σύνολο του 2022, η DuPont αναμένει πως τα έσοδα από πωλήσεις θα φτάσουν τα 17,4-17,8 δισ. δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών για έσοδα στα 17,1 δισ. δολάρια, ενώ αναμένει προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 4-60-4,90 δολάρια έναντι πρόβλεψης των αναλυτών για 4,88 δολάρια ανά μετοχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυξημένα τα κέρδη της DuPont στο γ' τρίμηνο - «Μπάσιμο» στην ηλεκτροκίνηση, έναντι 5,2 δισ. δολαρίων