Επιχειρήσεις | Διεθνή
06-12-2021 | 19:16

Η Ford «φρενάρει» την επιστροφή των υπαλλήλων στο γραφείο τους λόγω της αναζωπύρωσης του κορονοϊού

Newsroom
Μοιράσου το
Η Ford «φρενάρει» την επιστροφή των υπαλλήλων στο γραφείο τους λόγω της αναζωπύρωσης του κορονοϊού
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η διοίκηση της Ford ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει παραπάνω την επιστροφή των εργαζομένων της στα γραφεία και στους χώρους δουλειάς λόγω της αναζωπύρωσης που σημειώνει τις τελευταίες εβδομάδες ο κορονοϊός στις ΗΠΑ και καθώς αυξάνονται οι αμερικανικές πολιτείες στις οποίες έχουν καταγραφεί κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον.

Όπως ανακοίνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία, η επιστροφή των υπαλλήλων θα γίνει τον Μάρτιο του 2022 αντί του Ιανουαρίου, όπως ήταν μέχρι σήμερα προγραμματισμένο.

Ορισμένοι εργαζόμενοι θα μπορούν να αρχίσουν να πηγαίνουν στους χώρους εργασίας τους από τον Φεβρουάριο, με στόχο την επιστροφή του συνόλου του προσωπικού από τον επόμενο μήνα.

«Η κατάσταση με τον κορονοϊό παραμένει ρευστή και παρά την επιτυχία των υγειονομικών πρωτοκόλων και τους αυξημένους ρυθμούς εμβολιασμού, μεταθέτουμε τον χρόνο επιστροφής των εργαζομένων τον Μάρτιο» ανέφερε η Ford.

Σημειώνεται πως το εργοστάσιο της Ford στο Ντιάρμπορν του Μίσιγκαν, όπου είναι τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, από τις 8 Δεκεμβρίου θα ζητά βεβαίωση εμβολιασμού των περίπου 32.000 υπαλλήλων και σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος δεν έχει εμβολιαστεί θα τίθεται σε άδεια άνευ αποδοχών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ford: Οι πωλήσεις οχημάτων στις ΗΠΑ συνεχίζουν να ανακάμπτουν από την έλλειψη τσιπ

MUST READ

Πάνω από τα 35 δισ. δολάρια τα έσοδα της Ford στο γ' τρίμηνο