Intracom - Intrakat: Η συμφωνία με την Amicross για το ξενοδοχείο στη Μύκονο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intracom - Intrakat: Η συμφωνία με την Amicross για το ξενοδοχείο στη Μύκονο
Στην ολοκλήρωση της πώλησης και της μεταβίβασης στην εταιρεία «AMICROSS LTD» του συνόλου των μετοχών που κατείχε στην εταιρεία “Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50% προχώρησε η «INTRADEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», θυγατρική εταιρεία της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

Στην ολοκλήρωση της πώλησης και της μεταβίβασης στην εταιρεία «AMICROSS LTD» του συνόλου των μετοχών που κατείχε στην εταιρεία “Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50% προχώρησε η «INTRADEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», θυγατρική εταιρεία της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

H ανακοίνωση της ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», σε συνέχεια της από 19.10.2021 σχετικής γνωστοποίησής της, ανακοινώνει ότι στις 26.11.2021 η, κατά ποσοστό 82,64% θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία «INTRADEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» ολοκλήρωσε την πώληση και μεταβίβαση στην εταιρεία «AMICROSS LTD» του συνόλου των μετοχών που κατείχε στην εταιρεία “Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50%, σύμφωνα με τις προβλέψεις της από 18.10.2021 σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας αγοραπωλησίας μετοχών. Η «Devenetco Ltd», μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο «Καλό Λιβάδι» Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών. Το τελικό τίμημα της ως άνω συναλλαγής διαμορφώθηκε στο ποσό των € 32.389.278,35.

Σε διαφορετική ανακοίνωση, η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΙΝΤRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ" (δ.τ. "INTRAKAT") ενημέρωσε, ότι στις 25.11.2021 υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία «AMICROSS LTD» με τους βασικούς όρους για την κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών στο «Καλό Λιβάδι» Μυκόνου, προϋπολογισμού 67.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider