ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η διάθεση αντληθέντων κεφαλαίων από το ΚΟΔ των 200 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η διάθεση αντληθέντων κεφαλαίων από το ΚΟΔ των 200 εκατ. ευρώ
Στην ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 200 εκατ. ευρώ προχώρησε την Δευτέρα η ΟΠΑΠ ΑΕ.

Στην ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 200 εκατ. ευρώ προχώρησε την Δευτέρα η ΟΠΑΠ ΑΕ.

Παράλληλα, η εταιρεία διευκρινίζει πως το υπόλοιπο προς χρήση ύψους 50 εκατ. ευρώ στις 31.12.2020 και 37,4 εκατ. ευρώ στις 30.06.2021 ήταν επενδεδυμένο σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις χαμηλού κινδύνου (καταθέσεις όψεως και βραχυπρόθεσμες τραπεζικές προθεσμιακές καταθέσεις).

Η ανακοίνωση της ΟΠΑΠ ΑΕ

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την διάθεση αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους ευρώ 200εκ., ομολογίες οι οποίες είναι εισηγμένες προς διαπραγμάτευση στην οργανωμένη αγορά τίτλων σταθερού εισοδήματος του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το παρόν θα αποτυπωθεί και στην σχετική έκθεση αντληθέντων κεφαλαίων με την δημοσίευση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης 2021.

Διευκρινίζεται ότι το υπόλοιπο προς χρήση ύψους 50 εκατ. ευρώ στις 31.12.2020 και 37,4 εκατ. ευρώ στις 30.06.2021 ήταν επενδεδυμένο σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις χαμηλού κινδύνου (καταθέσεις όψεως και βραχυπρόθεσμες τραπεζικές προθεσμιακές καταθέσεις) σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα στο Ενημερωτικό Δελτίο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider