Continental: Παρελθόν ο CFO μετά από εισαγγελική έρευνα για τους κινητήρες ντίζελ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Continental: Παρελθόν ο CFO μετά από εισαγγελική έρευνα για τους κινητήρες ντίζελ
Στην αντικατάσταση του οικονομικού διευθυντή της Βόλφανγκ Ζέφερ προχώρησε η Continental μετά την έναρξη έρευνας από τις γερμανικές αρχές σχετικά με χρήση συσκευών εξαπάτησης σε κινητήρες diesel.

Στην αντικατάσταση του οικονομικού διευθυντή της Βόλφανγκ Ζέφερ προχώρησε η Continental μετά την έναρξη έρευνας από τις γερμανικές αρχές σχετικά με χρήση συσκευών εξαπάτησης σε κινητήρες diesel.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το Reuters, το δσ της εταιρείας παραγωγής ανταλλακτικών για οχήματα συνεδρίασε εκτάκτως αναφορικά με το ζήτημα κι αποφάσισε ομόφωνα την διακοπή της συνεργασίας με τον Ζέφερ και την ανάληψη των καθηκόντων του από τον πρόεδρου του διοiκητικού συμβουλίου, Νικολάι Ζέτσερ.

«Οι παραπάνω αλλαγές έρχονται σε συνέχεια της διενέργειας έρευνας από την εισαγγελία του Ανόβερο αναφορικά με την παράνομη χρήση συσκευών στους diesel κινητήρες, υπόθεση για την οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και εσωτερική έρευνα της Continental», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

«Η Continental ερευνά την υπόθεση αυστηρά και ενδελεχώς και συνεργάζεται άνευ όρων με την εισαγγελία», συμπλήρωσε η εταιρεία, τηνσ τιγμή που αρκετοί παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως οι συνέπειες της εισαγγελικής έρευνας δεν θα αργήσουν να αποτυπωθούν στην μετοχή της εταιρείας, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης υποχωρούσε άνω του 5% στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider