Μεγάλη άνοδος στα κέρδη της Target για το γ' τρίμηνο - Προς τα πάνω οι προβλέψεις για τις πωλήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεγάλη άνοδος στα κέρδη της Target για το γ' τρίμηνο - Προς τα πάνω οι προβλέψεις για τις πωλήσεις
Οι πωλήσεις στα φυσικά καταστήματα του αμερικανικού ομίλου λιανεμπορίου αυξήθηκαν κατά 12,7%, έναντι εκτίμησης των αναλυτών για άνοδο 8,2%.

Ισχυρή αύξηση κατέγραψαν τα κέρδη της Target για το γ' τρίμηνο του 2021, με τον όμιλο λιανεμπορίου στις ΗΠΑ να αναμένει περαιτέρω ενίσχυση στις πωλήσεις τους εντός του τρέχοντος έτους.

Ειδικότερα, τα έσοδα από πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 25,65 δισ. δολάρια έναντι 22,63 δισ. δολαρίων στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα στα 24,61 δισ. δολάρια.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή της Target έφτασαν στα 3,03 δολάρια από 2,01 δολάρια ανά μετοχή στο γ' τρίμηνο του 2020 και ενώ οι αναλυτές περίμεναν κέρδη στα 2,84 δολάρια ανά μετοχή.

Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ακόμα πως οι πωλήσεις στα φυσικά καταστήματα της αυξήθηκαν κατά 12,7%, έναντι εκτίμησης των αναλυτών για άνοδο 8,2%.

Επιπλέον, η Target αναμένει περαιτέρω άνοδο των εσόδων της για το σύνολο της χρήσης του 2021 «από μεγάλο μονοψήφιο έως χαμηλό διψήφιο ποσοστό», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη αύξηση στα κέρδη της Lowe's για το γ' τρίμηνο - Επαναγορές μετοχών κοντά στα 3 δισ. δολάρια

gazzetta
gazzetta reader insider insider