Διεθνή
17-11-2021 | 11:11

Η Amazon σταματά να δέχεται τις πληρωμές με Visa στη Βρετανία

Newsroom
Μοιράσου το
Η Amazon σταματά να δέχεται τις πληρωμές με Visa στη Βρετανία
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Amazon θα σταματήσει από το 2022 να δέχεται τις πληρωμές με πιστωτικές κάρτες Visa στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με το Bloomberg.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πελάτες της Amazon επί βρετανικού εδάφους έχουν αρχίσει να λαμβάνουν τις τελευταίες μέρες ένα μήνυμα που αναφέρει πως «από τις 19 Ιανουαρίου δεν θα δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa που έχουν εκδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο», λόγω των υψηλών προμηθειών που χρεώνει η Visa στη χώρα.

Οι πελάτες της Visa στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μπορούν να χρησιμοποιούν  χρεωστικές κάρτες Visa, πιστωτικές κάρτες της MasterCard και της Amex όπως και πιστωτικές κάρτες της Visa που έχουν εκδοθεί εκτός βρετανικού εδάφους.

Εκπρόσωπος της Visa ανέφερε σε δήλωση του ότι «είμαστε πολύ απογοητευμένοι που η Amazon απειλεί να περιορίσει τις επιλογές των καταναλωτών για το μέλλον. Όταν η επιλογή του καταναλωτή περιορίζεται, κανείς δεν κερδίζει. Έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με την Amazon και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια λύση» κατάληξε ο εκπρόσωπος της Visa.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Έρευνα για τις σχέσεις της Visa με χρηματοπιστωτικές εταιρείες fintech