Peloton: Σε χαμηλά 17 μηνών η μετοχή μετά την προσφορά μετοχών αξίας 1 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Peloton: Σε χαμηλά 17 μηνών η μετοχή μετά την προσφορά μετοχών αξίας 1 δισ. δολαρίων
Σε χαμηλά 17 μηνών διαμορφώνεται η μετοχή της Peloton Interactive Inc. στην Wall Street, στον απόηχο της ανακοίνωσης της εταιρείας για την διάθεση κοινών μετοχών αξίας 1 δισ. δολαρίων.

Σε χαμηλά 17 μηνών διαμορφώνεται η μετοχή της Peloton Interactive Inc. στην Wall Street, στον απόηχο της ανακοίνωσης της εταιρείας για την διάθεση κοινών μετοχών αξίας 1 δισ. δολαρίων.

Όπως αναφέρει το CNBC, η προσφορά εκ μέρους της εταιρείας κατασκευής ποδηλάτων και οργάνων εκγύμνασης αντιπροσωπεύει περίπου το 6,9% της κεφαλαιοποίησης της, η οποία συνολικά ανέρχεται στα 14,4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το κλείσιμο της αγοράς της Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Peloton παραχώρησε επίσης στους αναδόχους της προσφοράς, option 30 ημερών για την αγορά επιπλέον μετοχών αξίας έως και 150 εκατ. δολαρίων.

Σημειώνεται, τέλος, πως η μετοχή της Peloton, το τελευταίο τρίμηνο έχει σημειώσει απώλειες άνω του 56%, φθάνοντας κατά την χθεσινή συνεδρίαση στα 47,49 δολάρια, που αποτελεί το χαμηλότερο κλείσιμο της μετοχής από τον Ιούνιο του 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Peloton: «Βουτιά» στη μετοχή μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων από την εταιρεία γυμναστικού εξοπλισμού

«Άνοιγμα» των ζημιών της Peloton για τη χρήση του δ' τριμήνου

gazzetta
gazzetta reader insider insider