Η Hertz «αδειάζει» τον Έλον Μασκ - «Ξεκίνησαν οι παραδόσεις οχημάτων Tesla»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Hertz «αδειάζει» τον Έλον Μασκ - «Ξεκίνησαν οι παραδόσεις οχημάτων Tesla»
«Παραμένουμε στο σχέδιο που είχαμε» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας, μετά από τις δηλώσεις του ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Hertz ανακοίνωσε πως ήδη έχουν αρχίσει οι παραδόσεις των πρώτων οχημάτων της Tesla στον στόλο της, «αδειάζοντας» τις δηλώσεις του ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας, Έλον Μασκ, για το ότι η Tesla δεν έχει υπογράψει ακόμα συμφωνία με την Hertz.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Hertz, Λάουρεν Λούστερ, ανέφερε σε σχετική δήλωση της πως «όπως ανακοινώσαμε την περασμένη εβδομάδα, η Hertz έχει κάνει αρχική παραγγελία για 100.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα της Tesla και επενδύει σε νέες υποδομές φόρτισης των οχημάτων ανά τον κόσμο.

Οι παραδόσεις των Tesla έχουν ξεκινήσει. Ήδη βλέπουμε αυξημένη ζήτηση για τα Tesla στον στόλο των οχημάτων που διαθέτουμε προς ενοικίαση, που υποδηλώνει τη ζήτηση της αγοράς για τα οχήματα της Tesla» κατέληξε το στέλεχος της Hertz.

Σημειώνεται πως η μετοχή της Hertz σημειώνει κέρδη άνω του 13% στην Wall Street μετά από τις τελευταίες εξελίξεις.

Αντίθετα, η μετοχή της Tesla γράφει απώλειες άνω του 1% στο αμερικανικό χρηματιστήριο, λίγο μετά από την έναρξη της συνεδρίασης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έλον Μασκ: Η Tesla δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο με την Hertz

gazzetta
gazzetta reader insider insider