Η Singular Bank εξαγοράζει το τμήμα διαχείρισης πλούτου της UBS στην Ισπανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Singular Bank εξαγοράζει το τμήμα διαχείρισης πλούτου της UBS στην Ισπανία
Σε συμφωνία για την πώληση της UBS Gestion στην Singular Bank ήρθαν την Δευτέρα, η ισπανική τράπεζα με τον ελβετικό χρηματοπιστωτικό όμιλο, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Σε συμφωνία για την πώληση της UBS Gestion στην Singular Bank ήρθαν την Δευτέρα, η ισπανική τράπεζα με τον ελβετικό χρηματοπιστωτικό όμιλο, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Reuters, η συμφωνία περιλαμβάνει τη μεταφορά όλων των υπαλλήλων, των σχέσεων με τους πελάτες, των προϊόντων και των υπηρεσιών της ισπανικής θυγατρικής της UBS, στη Singular Bank, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το ακριβές ύψος της συμφωνίας, με την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt να αναφέρει πως το τίμημα της εξαγοράς θα ανέλθει στα 250 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το Reuters, η παραπάνω συμφωνία έρχεται λίγους μήνες μετά την αποχώρηση της UBS και από την αγορά της Αυστρίας, όταν και παραχώρησε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που διατηρούσε στην χώρα, στην τράπεζα LGT με έδρα στο Λιχτενστάιν.

Στην ανακοίνωση της UBS, τέλος, επισημαίνεται πως η απόφαση αποχώρησης από την Ισπανία, σε καμία περίπτωση δεν μεταφράζεται ως απόφαση εξόδου από την ευρωπαϊκή αγορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

UBS: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη το β' τρίμηνο 

gazzetta
gazzetta reader insider insider