Νέα άνοδος 100% για την μετοχή της DWA - Η SPAC που συνδέεται με τον Τραμπ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα άνοδος 100% για την μετοχή της DWA - Η SPAC που συνδέεται με τον Τραμπ
Άνοδος - επιπλέον - 100% σήμερα, πριν το άνοιγμα της αγοράς, ακολουθώντας το εντυπωσιακό ανοδικό ράλι της Πέμπτης. 

Η Digital World Acquisition Corp., η SPAC που βγάζει στην αγοτά τη νέα πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου του πρώην πεοέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σημείωσε άνοδο - επιπλέον - 100% σήμερα, πριν το άνοιγμα της αγοράς, ακολουθώντας το εντυπωσιακό ανοδικό ράλι της Πέμπτης.

Οι μετοχές της DWAC την Παρασκευή αυξήθηκαν πάνω από 100% πριν από τη διακοπή του μεσημεριού και όταν η διαπραγμάτευση ξεκίνησε λίγα λεπτά αργότερα, η τιμή της μετοχής ήταν 145% υψηλότερη για την ημέρα. Αργότερα μέσα στην ημέρα εκτοξεύτηκε στο 400%.

Η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας SPAC Digital World Acquisition σταμάτησε για λίγο την διαπραγμάτευση της την Πέμπτη λόγω της έντονης μεταβλητότητας, αφού η τιμή της εκτοξεύτηκε στα ύψη με εξαιρετικά μεγάλο όγκο συναλλαγών μετά τα νέα για συγχώνευση που θα δώσει «πνοή» στην προγραμματισμένη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Οι παραγγελίες αγοράς για την DWAC -μια εταιρεία εξαγοράς ειδικού σκοπού (SPAC)- ξεπέρασαν αριθμητικά τις παραγγελίες πώλησης κατά σχεδόν τρία προς ένα στην πλατφόρμα της Fidelity.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«TRUTH social»: Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως δημιουργεί το δικό του κοινωνικό δίκτυο

Η μετοχή της SPAC που συνδέεται με τον Τραμπ «εκτοξεύθηκε» 400% - Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της

gazzetta
gazzetta reader insider insider