EKO: Έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
EKO: Έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης
Για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης από 2 έως 12 άτοκες δόσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Τη δυνατότητα στους καταναλωτές να να προμηθευτούν το πετρέλαιο θέρμανσης με έκπτωση 5% και εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες ελληνικών τραπεζών δίνει η ΕΚΟ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από 15 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου, όλοι οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους για το φετινό χειμώνα, και να επωφεληθούν από έκπτωση 5% με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.

Επιπλέον, για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης από 2 έως 12 άτοκες δόσεις.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί είτε να τηλεφωνεί στην αποκλειστική γραμμή για το πετρέλαιο θέρμανσης 18198 ή στο 210-7725555 (για Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) είτε να απευθυνθεί σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, και να ενημερώνεται για την τρέχουσα τιμή ανά λίτρο και για την έκπτωση 5%. Στη συνέχεια, μπορεί να θέσει την παραγγελία του με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που έχει εκδοθεί από μία από τις παρακάτω ελληνικές Τράπεζες: Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς. Το τελικό ποσό που θα χρεωθεί, θα είναι 5% χαμηλότερο από ότι θα ήταν βάση της τιμής λίτρου που ανακοινώνει το εκάστοτε πρατήριο εκείνη τη μέρα.

Μάθετε περισσότερα στο eko.gr» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ακριβότερο έως και 45% φέτος, πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα

gazzetta
gazzetta reader insider insider