Ελλάδα
08-10-2021 | 12:52

Byte: Διπλή διάκριση στα Impact BITE Awards για την ψηφιακή μεταρρύθμιση της Υγείας στην Ελλάδα

Newsroom
Μοιράσου το
Byte: Διπλή διάκριση στα Impact BITE Awards για την ψηφιακή μεταρρύθμιση της Υγείας στην Ελλάδα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Byte Computer αναγνωρίστηκε για τον σημαντικό ρόλο της στην ψηφιακή μεταρρύθμιση της Υγείας στην Ελλάδα, με την απονομή δύο Gold βραβείων στα Impact BITE Awards 2021, για το έργο της άυλης συνταγογράφησης των ΗΔΙΚΑ-ΟΤΕ Group-ΒΥΤΕ, όπως ενημερώνει με δελτίο Τύπου η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, τα βραβεία αφορούσαν στις κατηγορίες «Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας» και «Ψηφιακής Υγείας» στο πλαίσιο της Άυλης Συνταγογράφησης, η οποία άλλαξε τα δεδομένα για τις συνταγογραφήσεις φαρμάκων και τα άυλα παραπεμπτικά ιατρικών εξετάσεων για όλους, φαρμακοποιούς, ιατρούς και πολίτες.

Στο δελτίο επίσης αναφέρεται πως η Byte Computer πρωταγωνιστεί για μία ακόμα φορά στις εγχώριες τεχνολογικές εξελίξεις και με τη φετινή της διάκριση της στα BITE Awards 2021, έναν δεκαετή θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, αποδεικνύει τη δέσμευσή της να εξελίσσεται διαρκώς και να αναβαθμίζει υπεύθυνα το τεχνολογικό υπόβαθρο της χώρας μας προς όφελος της κοινωνίας. Το πολυβραβευμένο έργο της άυλης συνταγογράφησης, γνωστό στο κοινό και μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή myHealth App, αποτελεί σταθμό στην ιστορία της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα, καθώς αναβαθμίζει την εμπειρία των πολιτών σχετικά με τις υπηρεσίες Υγείας. Παράλληλα έχει ήδη διαπιστωθεί η καθοριστική συνεισφορά του στη διαχείριση της πανδημίας, κατά τον προγραμματισμό των εμβολίων κατά του COVID-19.

Εικόνα
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση, απεικονίζονται από αριστερά προς δεξιά κα. Νίκη Τσούμα, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ, και κ. Πάνος Ξενάκης, Διευθυντής Πωλήσεων Δημοσίου Τομέα.

Για την πρόσφατη διάκριση της Byte Computer, o Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σπύρος Βυζάντιος, δηλώνει: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτή τη διπλή διάκριση, η οποία αποτελεί αναγνώριση της πολυετούς προσήλωσής μας στην καινοτομία. Η Byte παραμένει πιστή στο έργο της να συνεισφέρει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και να στέκεται δίπλα στους πολίτες, με σύγχρονα και πρωτοποριακά μέσα, απαντώντας αποτελεσματικά στις ανάγκες της κοινωνίας, με στόχο τη διαμόρφωση μίας καλύτερης καθημερινότητας.» 
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.