Επιχειρήσεις | Ελλάδα
10-09-2021 | 11:07

WATT+VOLT: Με χαρά δίνουμε το παρών στην 1η Covid free Έκθεση Θεσσαλονίκης

Newsroom
Μοιράσου το
WATT+VOLT: Με χαρά δίνουμε το παρών στην 1η Covid free Έκθεση Θεσσαλονίκης
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Tην παρουσία της στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 11-19 Σεπτεμβρίου στη συμπρωτεύουσα, ανακοινώνει με δελτίο Τύπου η WATT+VOLT. H εταιρεία αναφέρει πως θα βρίσκεται ανάμεσα σε άλλες αξιόλογες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα που θα φιλοξενηθούν στη ΔΕΘ, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή, αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία.

Ως πολύ σημαντικό υπογραμμίζει το γεγονός πως η φετινή ΔΕΘ θα είναι η πρώτη Covid Free έκθεση της Ευρώπης αφού όλοι όσοι παρευρεθούν θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, και έτσι εκθέτες και επισκέπτες θα συνυπάρξουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Η WATT+VOLT, αναλυτικότερα, αναφέρει στο δελτίο Τύπου της: «Εμείς ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, θα είμαστε και φέτος εκεί όπως κάθε χρόνο, στηρίζοντας ενεργά τον σπουδαίο θεσμό της έκθεσης ο οποίος αποτελεί το κορυφαίο και πολυδιάστατο εκθεσιακό γεγονός της χώρας. Μπορείτε να μας βρείτε στο σύγχρονο-μοντέρνο μας περίπτερο 10, όπου εκεί θα σας περιμένουν οι έμπειροι WATT+VOLTers μας, έτοιμοι να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τις ενεργειακές λύσεις που σας ταιριάζουν αλλά και να σε ενημερωθείτε για όλες τις δυνατότητες συνεργασίας με την εταιρεία μας. Σας περιμένουμε στο περίπτερο 10!»
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.