RE/MAX: Ξεπέρασε το 20% η αύξηση στις συναλλαγές το α' εξάμηνο του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
RE/MAX: Ξεπέρασε το 20% η αύξηση στις συναλλαγές το α' εξάμηνο του 2021
Η RE/MAX αναδεικνύει την υγειονομική κρίση που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού , ως κύρια αιτία «εκτροχιασμού» της πενταετούς σταθερής, ανοδικής τροχιάς της εγχώριας αγοράς ακινήτων.

Αύξηση 20% στις συναλλαγές α' εξαμήνου 2021, σημείωσε η RE/MAX, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου της. Παράλληλα, αναδεικνύει την υγειονομική κρίση που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού , ως κύρια αιτία «εκτροχιασμού» της πενταετούς σταθερής, ανοδικής τροχιάς της εγχώριας αγοράς ακινήτων. Οι πρωτοφανείς συνθήκες που επικράτησαν και εξακολουθούν να επικρατούν, αναφέρει, δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον τομέα του real estate και την ελληνική οικονομία στο σύνολο της.

Ωστόσο, «παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και το «πάγωμα» σημαντικού ποσοστού των επενδυτικών σχεδίων, οι αριθμοί δείχνουν πώς μπορούμε να κοιτάζουμε την επόμενη μέρα του real estate στην χώρα μας με αισιοδοξία: η RE/MAX, ο μεγαλύτερος κτηματομεσιτικός οργανισμός στην Ελλάδα με 72 γραφεία και 1000 συμβούλους ακινήτων, σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις (τζίρος) του δικτύου της πανελλαδικά μεγέθους 21.2% και στις συναλλαγές (πράξεις) 20,7% το 1ο εξάμηνο του 2021 συγκριτικά με το αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς», προσθέτει.

Η RE/MAX καταλήγει πως «στην εταιρική μας φιλοσοφία κάθε δυσκολία αντιμετωπίζεται ως μια ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι επαγγελματίες! Συγχαίρουμε τους ανθρώπους του δικτύου μας για τα αποτελέσματά τους σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες και ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους στα 20 χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική αγορά ακινήτων!»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider