Walmart: Σχεδιάζει να καλύψει πλήρως τα δίδακτρα κολλεγίου για τους υπαλλήλους της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Walmart: Σχεδιάζει να καλύψει πλήρως τα δίδακτρα κολλεγίου για τους υπαλλήλους της
Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στη μείωση των φοιτητικών χρεών, η Walmart ανακοίνωσε ότι θα καλύψει κατά 100% τα δίδακτρα και τα βιβλία των υπαλλήλων της, αρχής γενομένης από τις 16 Αυγούστου.

Σε μια προσπάθεια να συμβάλει στη μείωση των φοιτητικών χρεών, η Walmart ανακοίνωσε ότι θα καλύψει κατά 100% τα δίδακτρα αλλά και το κόστος των βιβλίων των υπαλλήλων της, αρχής γενομένης από τις 16 Αυγούστου.

Η Walmart, ο μεγαλύτερος εργοδότης του ιδιωτικού τομέα στις ΗΠΑ, θα αποσύρει την εν ισχύι χρέωση του 1 δολαρίου την ημέρα για τους υπαλλήλους που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα «Live Better U».

Η εταιρεία ανέφερε ότι θέλησε να προσαρμόσει τους όρους του προγράμματος επηρεασμένη από τις αλλαγές στην οικονομία και την αγορά απασχόλησης.

Με το νέο σχέδιο, η Walmart σχεδιάζει να επενδύσει σχεδόν 1 δισ. δολάρια στη διάρκεια της επόμενης πενταετίας σε κατάρτιση και ανάπτυξη των υπαλλήλων της.

Περίπου 1,5 εκατομμύρια εργαζόμενοι μερικής και πλήρους απασχόλησης της Walmart και της θυγατρικής Sam'a Club θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν νέες δεξιότητες και να αποκτήσουν δίπλωμα κολλεγίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider