Softweb: Online Webinar με θέμα «Μια Σύγχρονη Προσέγγιση των Β2Β Πωλήσεων»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Softweb: Online Webinar με θέμα «Μια Σύγχρονη Προσέγγιση των Β2Β Πωλήσεων»
Αναγκαιότητα ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη B2B αγορά.

Η Softweb, ένας από τους κορυφαίους παρόχους Web και Mobile τεχνολογικών λύσεων με εξειδίκευση στην ανάπτυξη επιχειρηματικών λογισμικών χονδρικής πώλησης, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του πρώτου Softweb Online Webinar με θέμα “Μια Σύγχρονη Προσέγγιση των Β2Β Πωλήσεων”, την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 17:30.

Κεντρικός εισηγητής του διαδικτυακού event είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Εμπορικός Διευθυντής της Softweb.

Στόχος του να αναδείξει την αναγκαιότητα για ψηφιακό μετασχηματισμό των B2B πωλήσεων: “Η πανδημία του κορονοϊού έχει διαμορφώσει ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, στο οποίο οι επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης καλούνται να προσαρμοστούν για να καταφέρουν να επιζήσουν. Οι νέες τεχνολογικές τάσεις ήρθαν για να μείνουν και οφείλουμε να τις γνωρίσουμε και να τις αξιοποιήσουμε κατάλληλα, προκειμένου η αγορά να επιτύχει κερδοφορία και ανάπτυξη”.

Το Softweb Online Webinar θα τιμήσει με την παρουσία του και ο κ. Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο κ. Δήμας έχει προωθήσει δράσεις όπως το Elevate Greece για την υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων και το ThessINTEC, ένα έργο που προβλέπει στη δημιουργία κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ο Υφυπουργός φιλοδοξεί να αναπτύξει ένα Κέντρο Καινοτομίας στον Πειραιά, το οποίο θα αποτελέσει μια κυψέλη καινοτομίας και τεχνολογικής εξέλιξης.

Το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Μια Προσέγγιση των B2B Πωλήσεων” που διοργανώνει η εταιρεία Softweb θα αποτελέσει αναμφισβήτητα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού και ήδη έχει προσεγγίσει εκατοντάδες αιτήσεις από επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών χονδρικής πώλησης.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στο παρακάτω link: https://bit.ly/3iwwsbs

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider