Ελλάδα
30-06-2021 | 12:37

CEO Clubs Greece Forum: Οι CEOs ηγούνται της ανάβασης πέρα από την κρίση

Newsroom
Μοιράσου το
CEO Clubs Greece Forum: Οι CEOs ηγούνται της ανάβασης πέρα από την κρίση
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Με ιδιαίτερη επισημότητα αλλά και σε ανάλαφρο τόνο αισιοδοξίας λόγω της πρόσφατης χαλάρωσης των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου 2021, παρουσία άνω των 100 ηγετικών στελεχών και μελών διοικητικών ομάδων μεγάλων επιχειρήσεων, το ετήσιο, mid-year Forum του CEO Clubs Greece. Ο διεθνούς φήμης ομιλητής και Leadership Transformation Architect, Hendre Coetzee, προκάλεσε τους συμμετέχοντες σε πορεία ανάβασης, τόσο προσωπικής όσο και επαγγελματικής: πορεία η οποία δεν έπεται απλώς της κάθε κρίσης αλλά, κυρίως, οδηγεί σε εξέλιξη και επαναπροσδιορισμό στόχων και προτεραιοτήτων.

Εμπλουτίζοντας την παρουσίασή του με προσωπικά παραδείγματα εμπνευσμένα από δυσκολίες και ευκαιρίες που προσέφερε το πρώτο έτος της πανδημίας, ο Coetzee ενθάρρυνε τους παρευρισκόμενους να αντισταθούν στην τάση επιστροφής σε μία προ-κρίσεως κανονικότητα και τους προέτρεψε να δημιουργήσουν την απαρχή μίας νέας εποχής. Η τροχιά αυτή ανάβασης αποτελεί την αληθινή πορεία εξέλιξης, ενώ ο εκάστοτε φόβος προερχόμενος από τη δυσκολία και την αβεβαιότητα της αλλαγής αντισταθμίζεται από τη δύναμη της συλλογικότητας που βρίσκει κανείς ανάμεσα σε ομοϊδεάτες.

«Για άλλη μία φορά ο Coetzee μας μάγεψε και μας ενέπνευσε», σχολίασε η κ. Γεωργία Καρτσάνη, ιδρυτής και Προέδρος του CEO Clubs Greece. «Ο πειραματισμός με το άγνωστο είναι πάντα δύσκολος και είναι στην ανθρώπινη φύση να τείνει να τον αποφύγει. Η πορεία ανάβασης όμως είναι πλέον μονόδρομος, και η υπενθύμιση του αναπόφευκτου κύκλου εξέλιξης μας βοηθά να αφήσουμε πίσω μας μία εποχή που τελείωσε και να συγκεντρωθούμε σε αυτήν που μόλις ξεκινάει. Είμαι περήφανη που το CEO Clubs Greece προσφέρει στους CEOs της Ελλάδας το απαραίτητο, ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον, προκειμένου αυτοί να ηγηθούν της ανάβασης αυτής».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.