Επιχειρήσεις | Ελλάδα
22-06-2021 | 16:35

Finuevo: Nέα πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα mobile-first Digital Banking από την Profile

Newsroom
Μοιράσου το
Finuevo: Nέα πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα mobile-first Digital Banking από την Profile
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Tο Finuevo, τη νέα mobile first πλατφόρμα Digital Banking, την οποία σχεδίασε και ανέπτυξε προκειμένου να προσφέρει μία σύγχρονη τραπεζική εμπειρία στους τελικούς χρήστες, όλων των ψηφιακών καναλιών, παρουσίασε η Profile Software. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πλατφόρμα απευθύνεται σε τράπεζες, FinTech εταιρείες, digitally-driven χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, και EMIs. Επιπρόσθετα, αποτελεί ένα σημαντικό και σύγχρονο εργαλείο διασύνδεσης δημοσίων φορέων χρηματοοικονομικού αντικειμένου με τους πολίτες. Το σύστημα εγκαθίσταται εύκολα σε περιβάλλον cloud, σε ιδιόκτητους servers (on-premise) ή ως SaaS εφαρμογή, παρέχοντας στον εκάστοτε οργανισμό πλούσια λειτουργικότητα και ευελιξία ώστε να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Το Finuevo προσφέρει πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τύπους χρηματοοικονομικών οργανισμών και στους πελάτες τους, υλοποιώντας την πλέον σύγχρονη digital banking εμπειρία. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, η πλατφόρμα υποστηρίζει γρήγορο λανσάρισμα νεών υπηρεσιών και προϊόντων στην αγορά, πολυεπίπεδη ασφάλεια, πλήρως αυτοματοποιημένο CI/CD, έτοιμα προς χρήση APIs, self-service Onboarding και προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Η Cloud-based λειτουργικότητα επιτρέπει την ασφαλή και απρόσκοπτη πρόσβαση ενώ παρέχει εύκολη και ασφαλή διαδικασία ταυτοποίησης μέσω οποιασδήποτε συσκευής για πληρωμές, διαχείριση λογαριασμών, μεταφορές κ.ά. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες εμφανίζονται σε μία οθόνη για καλύτερο έλεγχο και εξοικονόμηση χρόνου, ενώ η προώθηση των πωλήσεων σε όλα τα κανάλια είναι πλέον εύκολα επιτεύξιμη χωρίς περιορισμούς στην επεκτασιμότητα.

Η θυγατρική Profile Technologies, που αποτελεί το development center του ομίλου στην Βόρειο Ελλάδα, συντέλεσε  τη δημιουργία της ψηφιακής τραπεζικής πλατφόρμας  αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες. Η Profile Technologies απαρτίζεται από νέο δυναμικό που δίνει έμφαση στην χρήση τεχνολογιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η μηχανική εκμάθηση (ML), η ρομποτική αυτοματοποίηση διαδικασιών (RPA), το blockchain καθώς και το Augmented Reality (AR) για τη δημιουργία νέων συστημάτων που θα καλύπτουν περαιτέρω της ανάγκες του χρηματοοικονομικού και ευρύτερου επιχειρηματικού τομέα για ψηφιακή μεταρρύθμιση.

Το Finuevo χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης και διαφάνεια στις συναλλαγές μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος εργασίας που προάγει την ξεχωριστή εμπειρία για τον τελικό πελάτη. Παρέχοντας πλήρη ευελιξία τόσο στους τραπεζικούς οργανισμούς, όσο και στους πελάτες τους, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα επιλογής widgets που ταιριάζουν στο προφίλ των χρηστών διαμορφώνοντας μια έντονα προσωποποιημένη προσέγγιση. Από την πλευρά του οργανισμού, τα ξεχωριστά themes δημιουργούν ισχυρό branding concept. Επιπλέον, η πλατφόρμα διαθέτει έτοιμες pre integrated διασυνδέσεις με τραπεζικά συστήματα που προσδίδουν μοναδική ευελιξία και seamless εμπειρία. Αποτελεί ουσιαστικά την επιτομή του «Digital banking in-a-box» ώστε να έχει ο χρήστης άμεση πρόσβαση στην λειτουργικότητα που χρειάζεται, όταν τη χρειάζεται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.