Rolls-Royce: Η Anita Frew, πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της εταιρείας, από 1η Οκτωβρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Rolls-Royce: Η Anita Frew, πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της εταιρείας, από 1η Οκτωβρίου
Η Anita Frew θα διαδεχτεί τον Ian Davis ως Πρόεδρος της Rolls-Royce, από την 1η Οκτωβρίου. Είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την προεδρία της βρετανικής εταιρείας.

Η Anita Frew θα διαδεχτεί τον Ian Davis ως Πρόεδρος της Rolls-Royce, από την 1η Οκτωβρίου. Είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την προεδρία της βρετανικής εταιρείας και αντικαθιστά τον Davis ο οποίος συνταξιοδοτείται μετά από εννέα χρόνια στο «τιμόνι».

Η 63χρονη Frew, είναι αυτή τη στιγμή επικεφαλής του ομίλου επιστήμηςη και χημικών Croda και μη εκτελεστικό μέλος του μεταλλευτικού κολοσσού BHP Group.

«Η εταιρεία διενήργησε εντατική έρευνα και η Anita ήταν ο υποψήφιος που ξεχώρισε», δήλωσε ο Kevin Smith, ανεξάρτητο μέλος του δ.σ.

Η Frew εντάσσεται στο δυναμικό της Rolls-Royce καθώς αυτή επιχειρεί να ανακάμψει από την πανδημία. Μεγάλο μέρος των εσόδων της εταιρείας από τις αεροπορικές-πελάτες της εξανεμίστηκε το περασμένο έτος εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών με αποτέλεσμα η Rolls-Royce να περικόψει τα κόστη, να εκδώσει χρέος και να προβεί σε ΑΜΚ για να επιβιώσει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider