Συνεχίζεται το ράλι στη μετοχή της AMC Entertainment

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζεται το ράλι στη μετοχή της AMC Entertainment
AMC
Συνεχίζεται και σήμερα το ράλι της μετοχής της AMC Entertainment, καταγράφοντας κέρδη έως και 7%, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Συνεχίζεται και σήμερα το ράλι της μετοχής της AMC Entertainment, καταγράφοντας κέρδη έως και 7%, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, μετά το κλείσιμο της Wall Street.

Εχθές, οι μετοχές της εταιρείας τέθηκαν πολλές φορές σε αναστολή, έπειτα από άνοδο που ξεπέρασε ακόμα και το 100%, στον απόηχο της πώλησης του μεριδίου των 230,5 εκατ. δολαρίων από την MCM. Τελικά, έκλεισαν στο ιστορικό υψηλό των 62,55 δολαρίων.

Το προηγούμενο ενδοσυνεδριακό υψηλό ήταν την περασμένη Παρασκευή (36,72 δολάρια), ενώ το τελευταίο ιστορικό υψηλό ήταν στα 35,86 δολάρια και καταγράφηκε στις 23 Μαρτίου του 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet.

Στο τέλος της χθεσινής συνεδρίασης, πάνω από 710 εκατ. μετοχές άλλαξαν χέρια, αριθμός σχεδόν διπλάσιος από τον υφιστάμενο αριθμό μετοχών της εταιρείας. Ο μέσος όρος των 30 ημερών είναι μόλις 143 εκατ. μετοχές.

Εχθές, η AMC ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην πώληση 8,5 εκατ. μετοχών στην Mudrick Capital, στην πιο πρόσφατη προσπάθεια ενίσχυσης της μετοχής, ενώ στη συνέχεια το hedge fund πούλησε τις μετοχές αυτές. Η AMC ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως συγκέντρωσε το ποσό των 230,5 εκατ. δολαρίων μέσω πώλησης μετοχών στην εταιρεία επενδύσεων, σημειώνοντας ότι θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για πιθανές εξαγορές, αναβαθμίζοντας τα θέατρα και αποπροσαρμόζοντας τον ισολογισμό του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider