Επιχειρήσεις | Διεθνή
02-06-2021 | 09:39

Ετήσια αύξηση 116% στις πωλήσεις των οχημάτων Hongqi στην Κίνα

Newsroom
Μοιράσου το
Ετήσια αύξηση 116% στις πωλήσεις των οχημάτων Hongqi στην Κίνα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Δυναμικά αυξανόμενες πωλήσεις κατέγραψε στο πρώτο πεντάμηνο του 2021, η εμπορική μάρκα οχημάτων Hongqi που ανήκει στον όμιλο της αυτοκινητοβιομηχανίας FAW Group Co., Ltd..

Η εταιρεία που έχει ηγετική θέση στην αγορά της Κίνας, κατέγραψε ετήσια αύξηση 116% στις πωλήσεις των οχημάτων Hongqi, την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου 2021. Συνολικά πουλήθηκαν 118.000 οχήματα, σύμφωνα με τον όμιλο FAW Group.

Ο όμιλος προγραμματίζει να διπλασιάσει τις πωλήσεις που είχε το 2020, στα 400.000 οχήματα για τη χρονιά που διανύουμε, με την εμπορική προώθηση πολλαπλών οχημάτων σύγχρονης τεχνολογίας, όπως επίσης και οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας.

Το εμπορικό σήμα Hongqi, σημαίνει «κόκκινη σημαία» και πρόκειται για μία εμβληματική εμπορική μάρκα οχημάτων στην κατηγορία σεντάν, που πωλείται στην κινεζική αγορά από το 1958, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί σε παρελάσεις και εθνικές επετείους.

Ο όμιλος επιχειρήσεων FAW Group ιδρύθηκε το 1953 στην πόλη Τσανγκτσούν, που είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Τζιλίν. Ο ίδιος όμιλος, θεωρείται ως η βάση της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Getty / Ideal Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.