Ryanair: «Πρόκληση» η ανάπτυξη της εταιρείας καθώς η ταξιδιωτική κίνηση έχει πέσει κατά 81%

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ryanair: «Πρόκληση» η ανάπτυξη της εταιρείας καθώς η ταξιδιωτική κίνηση έχει πέσει κατά 81%
Η οικονομική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ετήσιες καθαρές απώλειες 815 εκατ. ευρώ, καθώς οι περιορισμοί Covid-19 έχουν μειώσει κατά 81% τα επίπεδα ταξιδιωτικής κίνησης.

Σημαντικό πλήγμα έχει επιφέρει στην Ryanair η μείωση της ταξιδιωτικής κίνησης που καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι πολλές διαφορετικές ταξιδιωτικές οδηγίες και τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού κάνουν τους δυνητικούς ταξιδιώτες να διστάζουν να κλείσουν εισιτήρια.

Η οικονομική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ετήσιες καθαρές απώλειες 815 εκατ. ευρώ, καθώς οι περιορισμοί Covid-19 έχουν μειώσει κατά 81% τα επίπεδα ταξιδιωτικής κίνησης. Παρά τις σημαντικές απώλειες, είναι χαμηλότερες των εκτιμήσεων των αναλυτών, οι οποίοι προέβλεπαν απώλειες 933 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το CNBC, η άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών από πολλές χώρες και του ποστοστού εμβολιασμών αναμένεται να αυξήσει δραστικά την ταξιδιωτική κίνηση στην Ευρώπη, όμως όπως αναφέρεται, η Ryanair αναμένει να αντισταθμίσει τις απώλειες το Μάρτιο του 2022.

«Είμαστε προσεκτικοί στις εκτιμήσεις μας» για τον χειμώνα του 2021 μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, καθώς η Ευρώπη συνέρχεται από την πανδημία του κορονοϊού, δήλωσε σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ryanair.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΥΠΑ: Νέες αεροπορικές οδηγίες για τους επιβάτες πτήσεων εξωτερικού - Ποια κράτη αφορά

Ryanair: Έχασε τρεις δικαστικές αγωγές κατά της ΕΕ

gazzetta
gazzetta reader insider insider