Τα φύλλα αντιμικροβιακού χαλκού διατίθενται πλέον και μέσω λιανικής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα φύλλα αντιμικροβιακού χαλκού διατίθενται πλέον και μέσω λιανικής
Σύμφωνα με σχετικές μελέτες , σε επιφάνειες που ο Covid-19 ανιχνεύονταν ακόμη και μετά από 72 ώρες, με την χρήση επιστρώματος χαλκού, το αντίστοιχο διάστημα μειώθηκε στις 4 ώρες.

Οι αυτοκόλλητες επιφάνειες 99,9% καθαρού αντιμικροβιακού χαλκού, το υλικό που σκοτώνει τους ιούς και τα βακτήρια, διευρύνουν τα σημεία επαφής με τους καταναλωτές με την σταδιακή είσοδό τους στο χώρο της λιανικής και της διάθεσής τους από μεγάλες αλυσίδες.

Απλά στην χρήση και στην εφαρμογή, μεγάλης διάρκειας ζωής και χαμηλού κόστους, τα αντιμικροβιακά φύλλα Cu Life Protect προσαρμόζονται στις διαστάσεις κάθε επιφάνειας κοινής χρήσης, δημιουργώντας ένα στρώμα προστασίας που χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του χαλκού εξοντώνει την πλειοψηφία των ιών και των βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του Covid-19, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ενδεικτικά, σύμφωνα με σχετικές μελέτες , σε επιφάνειες που ο Covid-19 ανιχνεύονταν ακόμη και μετά από 72 ώρες, με την χρήση επιστρώματος χαλκού, το αντίστοιχο διάστημα μειώθηκε στις 4 ώρες.

Ιδανικά για κοινόχρηστες επιφάνειες που αγγίζουμε καθημερινά σε καταστήματα, γραφεία, ή και στο σπίτι, τα αυτοκόλλητα φύλλα αντιμικροβιακού χαλκού διατίθενται σε τρεις συσκευασίες διαστάσεων, ώστε να μπορούν να επικολληθούν άνετα σε διακόπτες ανελκυστήρων, σε πόμολα και χερούλια, στα θυροτηλέφωνα, αλλά και στις μεγάλες επιφάνειες καταστημάτων, εστιατορίων, ή ακόμα και πλοίων και ΜΜΜ. Σημειώνεται πως, με στόχο την απόκτηση ενός ακόμα μέτρου προστασίας και ανάσχεσης των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, φύλλα χαλκού ήδη χρησιμοποιούνται σε Νοσοκομεία και Κλινικές ανά την υφήλιο, περιλαμβανομένης της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό και επιπλέον του e-shop της εταιρείας, τα προϊόντα αντιμικροβιακού χαλκού της Cu Life Protect διατίθενται πλέον και μέσω του δικτύου των καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ και Leroy Merlin, αλλά και επιλεγμένων αλυσίδων super markets.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider