Volkswagen: «Πρωταπριλιάτικο αστείο» η αλλαγή του ονόματος σε Voltswagen

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Volkswagen: «Πρωταπριλιάτικο αστείο» η αλλαγή του ονόματος σε Voltswagen
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Volkswagen αποκάλυψε πως έγινε όντως λάθος με τη δημοιοσίευση του δελτίου Τύπου, όμως δεν είχε ποτέ σκοπό να αλλάξει το όνομα των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ. 

Δεν αλλάζει τελικά το όνομα της η Volkswagen σε... Voltswagen.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε πως το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε κατά λάθος στις 29 Μαρτίου, δεν αφορούσε στα πραγματικά σχέδια της εταιρείας, αλλά σε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

Συγκεκριμένα, το λάθος έγινε στις 29 Μαρτίου, όταν «ανέβηκε» στον ιστότοπο της εταιρείας ένα δελτίο Τύπου με ημερομηνία 29 Απριλίου, ενώ παρέμεινε εκεί για πολύ λίγο, καθώς σύντομα αποσύρθηκε. Στέλεχος της εταιρείας επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του δελτίου Τύπου στο CNBC, ωστόσο ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, καθώς τα σχέδα της εταιρείας «χάλασαν».

Σύμφωνα με το CNBC, σε νεότερη ανακοίνωση της, η Volkswagen αποκάλυψε πως, ναι μεν το δελτίο Τύπου ήταν αυθεντικό, όμως δεν είχε ποτέ σκοπό να αλλάξει το όνομα των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γεωργιάδης: Νέος QR κωδικός για κάθε ιατρείο - Απαγόρευση διαφημίσεων ιατρικών υπηρεσιών στο ίντερνετ

Κατάρρευση των γεννήσεων την τελευταία 25ετία κατά 44% - Υπετριπλασιάστηκαν οι μητέρες άνω των 40 ετών

Το κλίμα βαραίνει - Η δίμηνη άνοδος - Προσπάθεια πώλησης μέσω Goldman

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider