Ελλάδα
11-03-2021 | 10:52

Νέα ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων με την τεχνογνωσία του “Spitogatos Network”

Newsroom
Μοιράσου το
Νέα ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων με την τεχνογνωσία του “Spitogatos Network”
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Με εξειδίκευση στα premium ακίνητα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και σε επιλεγμένες περιοχές, τo BLUEKEY δημιουργεί ένα πλήρες πορτφόλιο με πολλές πληροφορίες για το κάθε ένα και φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας.

Ο Spitogatos (www.spitogatos.gr), Νο 1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, και οι «Καθημερινές Εκδόσεις» προχωρούν σε μια συνεργασία που φιλοδοξεί να αναβαθμίσει περαιτέρω το διαρκώς αναπτυσσόμενο πεδίο του real estate στην Ελλάδα.

Το BLUEKEY (www.bluekey.gr), που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, επικεντρώνεται στον τομέα των πολυτελών κατοικιών, νεόδμητων και επαγγελματικών ακινήτων, παρέχοντας σφαιρική ενημέρωση για κάθε ένα ξεχωριστά, καθώς και αναβαθμισμένη αρθρογραφία με την εγκυρότητα της «Καθημερινής» σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο.

Παράλληλα, αποκτά μόνιμη παρουσία στις Μπλε Σελίδες της «Καθημερινής της Κυριακής». Το BLUEKEY ξεκινάει τη διαδικτυακή διαδρομή του με τις καλύτερες προϋποθέσεις, χάρη στην εμπειρία που του εξασφαλίζει ο Spitogatos και την επιδραστικότητα της «Καθημερινής», φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά ακινήτων με το πλούσιο περιεχόμενό του, που περιλαμβάνει, εκτός από αγγελίες, ειδήσεις, εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και έρευνες για το premium real estate στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στο καινούργιο project, καθώς και στη συνεργασία με την «Καθημερινή», ο CEO του Spitogatos, Δημήτρης Μελαχροινός, σημειώνει: «Έχοντας πλέον εμπειρία ετών στη διαδικτυακή αναζήτηση ακινήτων, εντοπίσαμε την ανάγκη για τη δημιουργία μίας νέας πλατφόρμας, επικεντρωμένης σε συγκεκριμένες κατηγορίες, προκειμένου αφενός να βοηθήσουμε τους αγγελιοδότες να αναδείξουν τις αγγελίες τους και αφετέρου να προσφέρουμε ένα καινούργιο εργαλείο εξειδικευμένης αναζήτησης στη μερίδα του κοινού, εγχώριου  και διεθνούς, που ενδιαφέρεται να επενδύσει σε ένα τέτοιο ακίνητο στην Ελλάδα. Χάρη στην τεχνογνωσία και τα δεδομένα προσφοράς και ζήτησης που έχουμε μέσα από το Spitogatos, αισθανόμαστε σίγουροι για το τμήμα της αγοράς στο οποίο απευθύνεται η νέα αυτή πλατφόρμα, ενώ καθώς αυτή η προσπάθεια φέρει και τη σφραγίδα δημοσιογραφικού κύρους της Καθημερινής, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην ενότητα Editorial του BLUEKEY, που θα περιλαμβάνει σχετική αρθρογραφία σε ελληνικά και αγγλικά.»

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, CBO των Καθημερινών Εκδόσεων, αναφέρει τα εξής: «Σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, η αγορά ακινήτων αποτελεί τομέα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, τον οποίο η Καθημερινή καλύπτει συστηματικά με εμπεριστατωμένο υλικό, προκειμένου να ενημερώνει με ασφάλεια το κοινό που ενδιαφέρεται για το real estate. Η πλατφόρμα BLUEKEY, σε συνεργασία με το Spitogatos, αποτελεί μία ακόμα προσθήκη στο πορτφόλιο του Ομίλου μας, σε μια περίοδο που ο τομέας των ακινήτων ακολουθεί ανοδική πορεία, παρά τα εμπόδια που όρθωσε τον τελευταίο χρόνο η πανδημία. Επιπλέον, η δημοσίευση αγγελιών του BLUEKEY στην Καθημερινή της Κυριακής προσφέρει υψηλό κύρος στη νέα ιστοσελίδα, η οποία φιλοδοξεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην εγχώρια αγορά premium ακινήτων. Με ατού την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη συνεχή εξέλιξη μέσα από τα σύγχρονα εργαλεία, η συνεργασία των «Καθημερινών Εκδόσεων» με το Spitogatos έρχεται να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην αναβάθμιση της ενημέρωσης των ανθρώπων για θέματα που τους ενδιαφέρουν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.