Σε Noval (Viohalco) και Brook Lane το «φιλέτο Kodak» της Ektasis

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε Noval (Viohalco) και Brook Lane το «φιλέτο Kodak» της Ektasis

Μέσω μιας εταιρείας ειδικού σκοπού με το όνομα «The Grid» στην οποία συμμετέχουν, με ποσοστό 50% η κάθε μία, η Noval ΑΕΕΑΠ του ομίλου Βιοχάλκο και το fund Brook Lane Capital πλειοδότησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον διαγωνισμό για το «φιλέτο» της Ektasis.

Πρόκειται για το ακίνητο συνολικής επιφανείας 16.907 τ.μ., επί των οδών Χειμάρρας 10-12 και Λεωφόρου Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στην περιοχή Σώρος του Αμαρουσίου στο οποίο υπάρχει ερειπωμένο κτήριο που φιλοξενούσε μέχρι το 2009 την έδρα της Kodak, για αυτό και ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός είχε τον κωδικό «Kodaκ». Κατά τις ίδιες πηγές, η προφορική προσφορά ανήλθε στα 28,5 εκατ. ευρώ.

Άνθρωποι που παρακολούθησαν τη διαδικασία που «έτρεξε» η ειδική διαχειρίστρια, Βασιλική Τσιάτα, με τεχνικό σύμβουλο την PriceWaterhouseCoopers (συνολικά 15 διαγωνισμοί) σημειώνουν ότι κατά τη διαδικασία του video call εμφανίστηκαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για το εν λόγω ακίνητο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για γραφειακούς χώρους.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν προσφορές για τους 15 συνολικά διαγωνισμούς για τα ακίνητα της Ektasis Development η οποία βρίσκεται σε ειδική εκκαθάριση.

Διαβάστε επίσης:

Εν αναμονή εξελίξεων για τα ακίνητα της Ektasis και τους ενδιαφερόμενους επενδυτές

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider