Επιχειρήσεις
22-12-2020 | 15:09

«H θέση του Μαξίμου είναι να συνδράμει τη Folli Follie»: Το mail που «εμπλέκει» τον ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
Μοιράσου το
«H θέση του Μαξίμου είναι να συνδράμει τη Folli Follie»: Το mail που «εμπλέκει» τον ΣΥΡΙΖΑ

Για «κατεύθυνση» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να «σνυδράμει τη Folli Follie» κάνει λόγο mail που περιλαμβάνεται στην ενδιάμεση έκθεση της PwC και «μπλέκει» τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιπέτειες της εταιρείας.

Σε δύσκολη θέση φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα mail του Μαΐου του 2018, όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με τους παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρείας Folli Follie και αναφέρει πως το Μέγαρο Μαξίμου, επί των ημερών του Αλέξη Τσίπρα, είχε κατεύθυνση «τη συνδρομή του Ομίλου». 

Αυτό προκύπτει από μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με αποστολέα  τον Διευθυντή Ασφάλειας του Ομίλου και παραλήπτη τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, που περιλαμβάνεται στην ενδιάμεση έκθεση της PwC. Συγκεκριμένα, στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που στάλθηκε στις 9 Μαίου 2018 από τον τότε διευθυντής ασφαλείας της Follie στον γιο του ιδρυτή της Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, αναφέρεται:

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη. 

Είπε και ο κος Τρουλίνος να μην βγει Ανακοίνωση και να πάμε στις 16:15 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε».

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: Reader

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.