Οικονομία και στα… PC κάνουν οι τράπεζες

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονομία και στα… PC κάνουν οι τράπεζες
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο “Insider” αποκαλύπτει με ποιο τρόπο καταφέρνουν να μειώσουν τα έξοδά τους

Τη λύση να αγοράζουν επαναχρησιμοποιημένους (refurbished) υπολογιστές για το προσωπικό τους έχουν επιλέξει όπως μαθαίνω δύο συστημικές τράπεζες για να μειώσουν τα έξοδά τους. Όπως μου λένε, η πρακτική δεν είναι καινούργια, καθώς την είχαν υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό και μέσα στην κρίση, όμως φαίνεται ότι η επιστροφή στην κανονικότητα τις άφησε απτόητες.

Έτσι, όπως μου λένε, το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει εκ νέου μαζικές παραγγελίες «μεταχειρισμένων» υπολογιστών, οι οποίοι πάντως φαίνεται ότι καλύπτουν μια χαρά τις ανάγκες των εργαζομένων τους, κάνοντας ταυτόχρονα καλό και στο… budget.

Μείωση εξόδων από παντού

Πάντως, όπως μου λένε, οι μειώσεις δεν περιορίζονται στους υπολογιστές, αλλά το «μαχαίρι» έχει πέσει συνολικά και σε όλα τα τμήματα των τραπεζών. Και, όπως μαθαίνω, αποφέρει καρπούς, καθώς υπάρχει συστημική τράπεζα που μείωσε τα έξοδά της κατά διψήφιο ποσοστό σε σχέση με πέρυσι. Και το 2020 αναμένεται να κινηθεί σε ίδιους ρυθμούς, καθώς τα έσοδα από τις χορηγήσεις μπορεί να έχουν αυξηθεί, αλλά παραμένουν πενιχρά.

Πενία τέχνας κατεργάζεται…

The Insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακά «καρφώματα» για οικονομικά εγκλήματα, φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο

Ακίνητα: Πόσο κοστίζουν εξοχικά και νεόδμητες βίλες «πάνω στο κύμα» στην Ελλάδα

Η γαλάζια ατζέντα με κοινωνικό πρόσημο, ο Τσίπρας «ντύνεται»… Μέσι, η διαφωνία στο ΠΑΣΟΚ με το «παρών» στον Στουρνάρα

Φόρτωση BOLM...
reader insider