Αναβλήθηκε η εκλογή νέου προέδρου στην Attica Bank

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αναβλήθηκε η εκλογή νέου προέδρου στην Attica Bank
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Γιώργος Μιχελής προτάθηκε για τη θέση του προέδρου από τον ΕΦΚΑ που αποτελεί και τον πλειοψηφικό μέτοχο της τράπεζας.

Αναβλήθηκε η εκλογή νέου προέδρου της Attica Bank, όπως αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το insider.gr, o πρώην πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Γιώργος Μιχελής, θα προταθεί για τη θέση του προέδρου της Attica Bank, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προτάθηκε για τη θέση αυτή από τον ΕΦΚΑ που αποτελεί και τον πλειοψηφικό μέτοχο της τράπεζας.

Η ανακοίνωση

Ο ΕΦΚΑ, βασικός μέτοχος της Attica Bank, κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας, ανακάλεσε το αίτημά του για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, επιφυλασσόμενος να επανέλθει όποτε το κρίνει σκόπιμο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνέχεια ομόφωνα αποφάσισε να αναβάλει και την εκλογή νέου Προέδρου για την επόμενη συνεδρίασή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποιοι θα λάβουν «ραβασάκια» με φόρους από το… παρελθόν

Θα προπληρώσει αν βγει στις αγορές - Η διπλή επιτυχία της ΓΕΚ - Η ΑΜΚ της Trastor

Ο «τελικός» της πρώτης κάλπης για τη ΝΔ - Η παραίτηση με «σαμαρικό άρωμα» - Τα 1.076 νέα λεωφορεία

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider