Κορονοϊός: Ο Ηλίας Μόσιαλος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κορονοϊός: Ο Ηλίας Μόσιαλος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς
Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι καθηγητής της πολιτικής της υγείας και Διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science στο Λονδίνο.

Ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίστηκε εκπρόσωπος της κυβέρνησης για τον κορονοϊό στους διεθνείς οργανισμούς.

Ειδικότερα, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορονοϊό.

Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι καθηγητής της πολιτικής της υγείας και Διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science στο Λονδίνο, με σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων και βιβλίων, επιμελητής πολλών επιστημονικών εκδόσεων και αρχισυντάκτης επιστημονικού περιοδικού.

Έχει χρηματίσει σύμβουλος σε θέματα υγείας σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Του '60 οι εκδρομείς... Αντίο Διονύση

Spotify Camp Nou: Το νέο σπίτι της Μπαρτσελόνα σε αριθμούς - «Χρυσάφι» δίνουν οι χορηγοί

Τι σημαίνει η μη πληρωμή των αγροτικών επιδοτήσεων για όλους μας;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider