Novartis: Για 1,5 ώρα κατέθετε ο Πικραμμένος στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Novartis: Για 1,5 ώρα κατέθετε ο Πικραμμένος στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Η κατάθεση του κ. Πικραμμένου έγινε στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που συνεχίζεται για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Επί μιάμιση ώρα περίπου κατέθετε ως μάρτυρας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, στο γραφείο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή.

Η κατάθεση του κ. Πικραμμένου έγινε στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που συνεχίζεται για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis. Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κατά την παραμονή του στο δικαστικό μέγαρο δεν προέβη σε δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πικραμμένος ήταν στην λίστα των δέκα πολιτικών προσώπων που στάλθηκε στην Βουλή ως εμπλεκόμενο πρόσωπο στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας. Όμως, στην συνέχεια η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο από την Εισαγγελία Διαφθοράς, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο ή ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Πάντως, ο κ. Πικραμμένος από το βήμα της Βουλής και πριν η δικογραφία ως προς αυτόν τεθεί στο αρχείο, είχε κάνει λόγο για «μυθιστορηματικές κατηγορίες». Παράλληλα, ο κ. Ζαχαρής και ο συνάδελφος του Λάμπρος Σοφουλάκης θα αποτιμήσουν το αποδεικτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές τους στο πλαίσιο της ερευνάς που διεξάγουν.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider