ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμάκιο μεταβαίνει στην Εύβοια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμάκιο μεταβαίνει στην Εύβοια
Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, και ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, μεταβαίνουν στην Εύβοια.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει στην Εύβοια προσπαθώντας να συνδράμει στην προσπάθεια των αρμοδίων αρχών όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Εύβοια έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά για να ενημερωθούν: η βουλευτής Άρτας, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, και ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, βρίσκονται καθοδόν. Μαζί τους μεταβαίνει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια των αρμοδίων Αρχών να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider