Οι τράπεζες στην ατζέντα της συνάντησης Ζαββού - Ρέγκλινγκ

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι τράπεζες στην ατζέντα της συνάντησης Ζαββού - Ρέγκλινγκ
Με τον υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργο Ζαββό συναντήθηκε ο Κλάους Ρέγκλινγκ την Παρασκευή.

Συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ είχε σήμερα Παρασκευή το απόγευμα ο υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργος Ζαββός.

Τι συζήτησαν

Η συζήτηση των δύο ανδρών φέρεται να περιστράφηκε γύρω από την κατάσταση της οικονομίας της ευρωζώνης, η οποία επηρεάζεται από τις επιπτώσεις του κορωνοϊου, εξετάσθηκε η πορεία του εγχώριου τραπεζικού συστήματος και ειδικά η προσπάθεια μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων μέσω του σχεδίου «Ηρακλής», ενώ ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας ενημερώθηκε και για τις επερχόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για να ενισχυθεί ο θεσμός της κεφαλαιαγοράς και ευρύτερα η εταιρική διακυβέρνηση.

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ θα συναντηθεί αύριο Σάββατο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Δευτέρα με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider