Τσακαλώτος κατά Στουρνάρα: Αν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές, θα πει ότι η οικονομία πάει καλά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσακαλώτος κατά Στουρνάρα: Αν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές, θα πει ότι η οικονομία πάει καλά
«Ό,τι κοστολογούμε χρόνια τώρα, βγαίνει σωστό. Αποδείξαμε ότι δεν παίζουμε με την οικονομία, ξέρει ο κόσμος ποιος λέει την αλήθεια», τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε τηλεοπτική συνέντευξή του το βράδυ της Τρίτης.

Επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας, Γιάννη Στουρνάρα, για τις προειδοποιήσεις του πως θα χαθεί ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2019, εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο Kontra, το βράδυ της Τρίτης και κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε: «Αν κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ, ο κ. Στουρνάρας θα πει ότι η οικονομία πάει καλύτερα. Και αυτό γιατί θέλει να κερδίσουν οι δυνάμεις που πιστεύει ότι θα φέρουν πρόοδο. Εάν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές, που δεν το ευχόμαστε και θα κάνουμε το παν να μην συμβεί αυτό, θα κάνει φοροαπαλλαγές για τους λίγους και θα περιορίσει τις φοροαπαλλαγές για τους πολλούς. Αυτό είναι το μήνυμα του Γιάννη Στουρνάρα, είναι σαφές το μήνυμά του».

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε βέβαιος ότι «θα επιτευχθεί ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2019». «Το πιστεύω απόλυτα», σημείωσε, για να προσθέσει χαρακτηριστικά πως «ό,τι κοστολογούμε χρόνια τώρα, βγαίνει σωστό. Αποδείξαμε ότι δεν παίζουμε με την οικονομία, ξέρει ο κόσμος ποιος λέει την αλήθεια».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider