Ξεκίνησαν οι βρετανικοί βομβαρδισμοί κατά του ISIS

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ξεκίνησαν οι βρετανικοί βομβαρδισμοί κατά του ISIS

Τις πρώτες αεροπορικές επιδρομές στη Συρία πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, βρετανικά βομβαρδιστικά Tornado, λίγες ώρες μετά την έγκριση από το βρετανικό κοινοβούλιο για έναρξη των αεροπορικών επιδρομών κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

«Πραγματοποιήθηκε ένα πλήγμα στη Συρία. Τα Tornado έχουν επιστρέψει στη βάση τους», δήλωσε σήμερα πηγή της βρετανικής κυβέρνησης, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα πλήγματα αυτά.

Αργά χθες το βράδυ και έπειτα από περισσότερες από 10 ώρες έντονης συζήτησης, το βρετανικό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της διεύρυνσης των αεροπορικών επιδρομών της Βρετανίας κατά του Ισλαμικού Κράτους και στη Συρία εκτός από το Ιράκ, με 397 ψήφους υπέρ έναντι 223 κατά.

ποχώρησε το ποσοστό των Βρετανών που στηρίζουν τις επιθέσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την «The Times» το ποσοστό των Βρετανών που στηρίζουν τις αεροπορικές επιδρομές υποχώρησε στο 48% από το 59%, σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider