Κιμ Γιο Τζονγκ: Μια διάσκεψη ΗΠΑ - Βόρειας Κορέας θα ωφελούσε μόνο τον Τραμπ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κιμ Γιο Τζονγκ: Μια διάσκεψη ΗΠΑ - Βόρειας Κορέας θα ωφελούσε μόνο τον Τραμπ
Η Κιμ Γιο Τζονγκ, η αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δηλώνει βέβαια πως τίποτα δεν αποκλείεται.

Μόνο για την Ουάσινγκτον θα ήταν ωφέλιμη μία διάσκεψη με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε η Κιμ Γιο Τζονγκ, ωστόσο δεν αποκλείονται μελλοντικές συνομιλίες.

Συγκεκριμένα, η Κιμ Γιο Τζονγκ, η αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε πως η πραγματοποίηση μιας διάσκεψης με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, θα ήταν ωφέλιμη μόνο για την Ουάσινγκτον.

«Τίποτα δεν αποκλείεται»

Η ίδια ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, όπως μετέδωσε σήμερα το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA

Η Κιμ πρόσθεσε πως μία διάσκεψη με την Ουάσινγκτον δεν είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί κατά την τρέχουσα χρονιά, «αλλά τίποτα δεν αποκλείεται», σύμφωνα με το KCNA.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider