Αντίποινα από τους Βρετανούς - Καραντίνα 14 ημερών για τους επισκέπτες από την Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αντίποινα από τους Βρετανούς - Καραντίνα 14 ημερών για τους επισκέπτες από την Ελλάδα
Η Ελλάδα δεν θα προστεθεί στον κατάλογο των ασφαλών χωρών, εξαιτίας της απόφασης της χώρας να απαγορεύσει τις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός «λίστας» ασφαλών χωρών μένει η Ελλάδα, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες που φτάνουν στη Βρετανία, από τη χώρα μας, θα μπαίνουν σε υποχρεωτική καραντίνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ, η Ελλάδα δεν θα προστεθεί στον κατάλογο αυτών των χωρών εξαιτίας της απόφασης της χώρας να απαγορεύσει τις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, διευκρίνισε ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς, μιλώντας στο Radio 4 του BBC.

«Η Ελλάδα δεν θα περιληφθεί αρχικά στον κατάλογο επειδή έχει δηλώσει πως θα επανεξετάσει το δικό της σύστημα στις 15 Ιουλίου», δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να υπάρξει αμοιβαιότητα με την Ελλάδα, πριν από τις 15 Ιουλίου και αυτό είναι ένα ζήτημα της ίδιας της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

Υποχωρεί η «μανία» Labubu - Χάθηκαν 13 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της Pop Mart

Πόσα χρήματα παίρνει η Εθνική Ελλάδας για το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket 2025

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider