Δεν έμεινε στα «λόγια» ο Έλον Μασκ και ξεκίνησε τις διαδικασίες για να πουλήσει «σιγά - σιγά» την ακίνητη περιουσία του, μετά από σχετική «ανακοίνωση» που έκανε μέσα από το Twitter. 

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης και CEO της Tesla έβαλε πωλητήριο για δύο ακίνητα που του ανήκουν στην Online πλατφόρμα ακινήτων Zillow, κάνοντας το πρώτο βήμα για να πουλήσει «σχεδόν όλη του τη φυσική περιουσία» και να μην έχει στην ιδιοκτησία του κανένα σπίτι.

Σύμφωνα με τα πωλητήρια, πρόκειται για ένα ακίνητο 6 υπνοδωματίων και 11 μπάνιων, το οποίο πωλείται έναντι 30 εκατ. δολαρίων και για ακόμα ένα ακίνητο, 5 υπνοδωματίων και 5 μπάνιων, στον ίδιο δρόμο, το οποίο πωλείται έναντι 9,5 εκατ. δολαρίων.

A

 

s

 

Σύμφωνα με το Business Insider, ο Έλον Μασκ και οι εταιρείες ιδιοκτησίας του κατέχουν συνολικά 7 ακίνητα, τα οποία βρίσκονται σχεδόν όλα στο Λος Άντζελες. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ο λόγος των πωλητηρίων δεν είναι ότι χρειάζεται τα χρήματα, αλλά ότι θέλει να «αφιερωθεί αποκλειστικά στον Άρη και τη Γη» και πως «τα υλικά υπάρχοντα σε βαραίνουν».