Ο Έλον Μασκ «ξεπουλάει» όλα τα ακίνητα του

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Έλον Μασκ «ξεπουλάει» όλα τα ακίνητα του
«Δεν θα κατέχω κανένα σπίτι» αποκάλυψε ο Έλον Μασκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή διαθέτει 7 πολυτελή ακίνητα, συνολικής αξίας 100 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το Business Insider. 

Τη σχέση του με τον «υλιστικό» κόσμο αναθεωρεί ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, ανακοινώνοντας πως σκοπεύει να πουλήσει άμεσα σχεδόν όλη τη «φυσική» του περιουσία, ενώ διευκρίνισε πως δεν θα έχει κανένα ακίνητο στο όνομα του.

Συγκεκριμένα, μέσα από μία σειρά δημοσιεύσεων στο Twitter, ο ιδρυτής της Tesla ανακοίνωσε πως το πρώτο βήμα για να «απαγκιστρωθεί» από τον υλικό κόσμο είναι να πουλήσει σχεδόν όλη τη φυσική του περιουσία, κάτι που περιλαμβάνει ακίνητα και αυτοκίνητα πολυτελείας.

«Δεν θα κατέχω κανένα σπίτι» τόνισε ο Έλον Μασκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή διαθέτει 7 πολυτελή ακίνητα, συνολικής αξίας 100 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το Business Insider.

Η μετοχή της Tesla κατέγραψε «βουτιά»

Στο μεταξύ, «βουτιά» κατέγραψε πριν από μερικά 24ωρα στη Wall Street η τιμή της μετοχής της Tesla, έπειτα από σειρά αναρτήσεων του επικεφαλής της εταιρείας Έλον Μασκ στο Twitter που προκάλεσαν προβληματισμό: στη μία από αυτές, χαρακτήριζε την τιμή της μετοχής «πολύ υψηλή».

Την περασμένη Παρασκευή, η μετοχή της Tesla έκλεισε με απώλειες 10,3%, ενώ υποχωρούσε έως και 13% κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Από τις αρχές του έτους έχει καταγράψει άνοδο άνω του 65%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider