Ο Μπερνάρ Αρνό έβγαλε 5,1 δισ. δολάρια σε τρεις μέρες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Μπερνάρ Αρνό έβγαλε 5,1 δισ. δολάρια σε τρεις μέρες
Ο Μπερνάρ Αρνό είναι ο πλουσιότερος Ευρωπαίος και ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.

Ποσό μαμούθ, ύψους 5,1 δισ. δολαρίων, έβγαλε μέσα σε τρεις ημέρες ο Μπερνάρ Αρνό, ο πλουσιότερος Ευρωπαίος και ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Πλέον η περιουσία του Mr. LVMH διαμορφώνεται στα 99,2 δισ. δολάρια.

Οι μετοχές της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελών ειδών στον κόσμο, είναι ο λόγος που ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ευρώπη έγινε ακόμα πιο πλούσιος, καθώς η τιμή της μετοχής αυξήθηκε κατά 5,6% από το κλείσιμο της συνεδρίασης της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με το Forbes, αυτή τη στιγμή ο Μπερνάρ Αρνό βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, μετά τον Τζεφ Μπέζος (107,5 δισ. δολάρια) στην πρώτη θέση και τον Μπιλ Γκέιτς (105,1 δισ. δολάρια) στη δεύτερη θέση.

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο η περιουσία του ξεπέρασε το ορόσημο των 100 δισ. δολαρίων, όμως η πτώση της τιμής των μετοχών αργότερα μέσα στο καλοκαίρι έφερε μείωση της περιουσίας του.

Τώρα, ο μεγιστάνας της Γαλλίας βρίσκεται και πάλι στα πρόθυρα να «ξαναμπεί» στο κλαμπ των ελάχιστων ανθρώπων που η περιουσία τους ξεπερνά τα 100 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider